S cukrem?

S cukrem?

Zvyk je železná košile. Zrnková káva, uvařena a vypita v ranním spěchu, je rituálem většiny z nás. S jediným rozdílem. Buď ji pijeme oslazenou cukrem nebo nesladíme. Kde hledat klíč, proč tomu tak je?

Nebo bez?


Pokud si uděláte malý průzkum mezi přáteli zjistíte, že sladíme či nesladíme asi napůl. Ze strachu z každého přibraného kilogramu bude v nesladící části více žen, které si hlídají příjem kalorií. Chlapi to moc neřeší a nervy si obalují pravidelnou dávkou cukru Rozdíl je i v tom, jakou kdo preferuje chuť. Někomu vyhovuje hořká, jiný by jí bez kostky cukru nevypil. Ať tak, či tak. Káva arabica se nám stala průvodcem každého dne, ranním startérem, odpoledním povbuzením a večerním pohlazením. Už si život bez ní neumíme představit.